Skip to main content

Sanali Hypnose ~ Access Bars

Meer Rust en Ruimte in je hoofd en lichaam!

Wat is een Access Bars Sessie?

Zachte aanrakingen van 32 punten op jouw hoofd die zorgen voor ontlading

Een heerlijke hoofdmassage die zorgt voor Rust en Ruimte in je hoofd, lichaam en leven!

Bij een Access Bars Sessie lig je heerlijk ontspannen, aangekleed, op de massagetafel en raak ik diverse punten (Bars) op jouw hoofd aan. Jij voelt je steeds meer ontspannen en gaat naar een heerlijke diepe staat van ontspanning, na de behandeling voelt het als een heerlijke massage voor je hele lijf.

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op zo’n energiebaan op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.
Deze energiebanen staan voor een levensthema, zoals geld, gezondheid, controle, communicatie, sexualiteit, vreugde, verdriet, creativiteit en dergelijke. Op deze punten liggen al jouw ervaringen, gedachten, gevoelens, emoties,  overtuigingen en oordelen die jij hebt op/over deze levensthema’s opgeslagen.

Door zachte aanraking van mijn vingers van deze punten (bars), gaat de energie weer stromen en kan alles wat ons niet meer dient losgelaten en opgeschoond worden. Denk dan vooral aan het loslaten van beperkende overtuigingen, een negatief zelfbeeld, angsten, trauma’s en alles wat jou in jouw leven kan beperken om jouw mooiste leven te leven.

Hoe fijn zou het zijn als je gewoon al je overtuigingen over jouw levensthema’s los kunt laten? Dat je weer opnieuw naar dingen kan kijken, zonder oordeel.

En dat is dus wat een Access Bars Sessie met je doet, het laat los wat we niet meer nodig hebben. Het geeft meer ruimte in ons hoofd, waardoor we meer rust gaan ervaren.

Een Access Bars Sessie kan bij veel lichamelijke en geestelijke klachten werkzaam zijn, zoals bij slapeloosheid en vermoeidheid, depressie, piekeren, angsten, ADD, ADHD en HSP, PTSS, diverse lichamelijke pijnklachten, concentratieproblemen, faalangst,  stress, weinig zelfvertrouwen, burn-out, verslavingen en meer!

Welke verbetering treden erop na een Access Bars Sessie:
– meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam
– meer innerlijke rust
– betere nachtrust
– meer energie
– verbeterde concentratie & leerprestaties
– veel minder stress
– beter bij jezelf kunnen blijven
– minder pijnklachten
– verbeterde werking immuunsysteem
– positiever in het leven staan
– betere relatie met jezelf en andere
– loslaten van oude patronen
– hulp bij verslavingen op dieper niveau

en nog zoveel meer moois!

Een enkele Access Bars sessie, kan al zoveel moois te weeg brengen in je geest en lichaam.
Maar stel je eens voor, als jezelf maandelijks dit cadeau geeft;

“Hoe mooi wordt jouw leven dan?”

Wat je kan verwachten

“Ooit was ons probleem een oplossing en die mogen we nu gaan loslaten”
“Access Bars is het resetten van het lichaam, zodat er rust en ruimte ontstaat”.
“In het slechtste geval voelt het als een hele fijne massage, in het beste geval verandert jouw leven ten positieve door alle rust en ruimte die ontstaat”.
Gary Douglas

TARIEVEN

Kosten Acces Bars Sessie (vanaf 13 jaar) 75-min. (incl. voor- en nagesprek)

€ 75,-

Kosten Acces Bars KIND Sessie 30/40 minuten (8-12jr)

€ 35,-

Alle tarieven zijn incl. BTW

Vergoeding:

Hypnotherapie & Access Bars is een onderdeel van alternatieve geneeswijzen voor ons zorgstelstel maar ondanks dat, vallen mijn diensten niet onder de zorgkostenvergoeding dit komt door de regelgeving die hierbij een rol speelt.

Annulering:

De gemaakte afspraak kan tot 24 uur van tevoren verzet of afgezegd worden. Neem hiervoor telefonisch contact met mij op via 06-33976264 of stuur een email naar: info@sanali.nl
Bij annuleren binnen de 24 uur voor de afspraak, of het niet nakomen van deze afspraak worden er 50% sessiekosten in rekening gebracht.

Hoe wordt het nog beter dan dit?