Skip to main content

Sanali Hypnose

Geniet van de werking van essentiële oliën

Beter slapen? Meer Rust in het hoofd? Meer balans in je lichaam en leven?

Ervaar alle voordelen van de essentiele olien in jouw leven en die van je dierbaren!

Wat zijn essentiële oliën?
Een essentiële olie is een geconcentreerd mengsel van aromatische bestanddelen uit planten. De olie wordt verkregen uit verschillende delen van een plant: de bloesem, de vrucht, de zaden, de bladeren, de schil, de schors of het hout van stammen, takken en wortels. Wanneer je een flesje essentiële olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. Deze olie wordt in de volksmond ook wel geurolie of etherische olie genoemd.
De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden. Hierdoor hebben deze oliën een therapeutische werking op zowel fysiek, cognitief, emotioneel als spiritueel niveau. Iedere olie heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen.

Sanali gebruikt de essentiële oliën van Young Living. Young Living essentiële oliën zijn van 100% zuiver therapeutische klasse.

Ieder hoofdingrediënt van een essentiële olie heeft een andere werking, het is dus afhankelijk van hoe jij de olie wilt gebruiken of waar jij behoefte aan hebt,welke olie jij dan kiest. Wil je juist ontspanning? Focus? Pijnverlichting? Een olie voor tijdens het mediteren? Meer inspiratie of juist verwerken van emoties? Het kan allemaal. Maar denk ook aan verjagen van muggen, vieze geurtjes of voor ondersteuning van de huid.

De producten van Young Living zijn niet in een winkel te koop. Zij zijn online te bestellen via een van de Nederlandse distributeurs, zoals Sanali. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding bij het gebruik van de essentiële oliën en antwoord op al jouw vragen. Via Sanali ontvang je naast persoonlijke begeleiding, nog een Nederlandstalig digitaal handboek en word je toegevoegd aan online besloten gebruikersgroepen op Facebook, waar veel ervaringsdeskundigheid aanwezig is. En je krijgt bij aanschaf van een Premium Starterkit een ZYTO Compass Scan t.w.v. € 35,-.

Verbeter je mentale en spirituele welzijn
Diverse essentiële oliën kunnen ons de rust geven waar we zo lang naar op zoek zijn. De slaap die we al jaren niet meer hebben. Het verlichten van pijn of andere fysieke ongemakken. De essentiele oliën van Young living zijn veelzijdig en geschikt voor het hele gezin!

Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het alledaagse te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn door meditatieve, versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen.

Verbeter je fysieke welzijn
Moderne leefstijlen zorgen niet altijd voor optimaal fysiek welzijn. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en teveel vervuiling kunnen het lichaam uit balans halen en energieniveaus doen dalen. Supplementen met etherische olie kunnen de balans herstellen.

Verzorg je huid
Verban mogelijk schadelijke ingrediënten uit je verzorgingsroutine en herontdek je natuurlijke gloed. Etherische oliën kunnen je een frisse uitstraling geven, ouderdomskenmerken verzachten en je haar voeden. Met de huid- en haarverzorgingsproducten van Young Living met natuurlijke oorsprong is het makkelijk om iedere dag van de kracht van etherische olie te profiteren.

Reinig je huis
Je hoeft je huis niet schoon te maken met agressieve chemische producten. Neem het aanrecht af, verwijder plakkerig vuil en maak vieze oppervlakken schoon met de milde, maar zeer effectieve producten van de Thieves®-collectie van Young living!

Waarom kies ik voor Young Living?

 • Young Living heeft al meer dan 20 jaar ervaring als wereldleider in onderzoek naar en destillatie van essentiële oliën
 • Young Living hanteert het unieke “Seed to Seal” proces. Dit is hun waarborg garantie. Ze verbouwen alle planten zelf en hebben alles in eigen beheer. Van het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje. Dit gebeurt op eigen boerderijen die verspreid over de hele wereld staan. Zij zijn tevens open voor bezichtiging door publiek, zodat men met eigen ogen dit unieke proces kan zien.
 • Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van de planten. En de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Is een oogst mislukt, dan is er helaas geen nieuwe voorraad en zit er niks ander op dat te wachten tot de nieuwe oogst wel kwaliteit levert. Er zal niets aan de olie worden toegevoegd om het alsnog te kunnen verkopen.
 • Young Living heeft het grootste aanbod in single oliën en in de speciaal samengestelde blends.
 • Young Living heeft een eigen Foundation en helpt kinderen over de hele wereld. Al het gedoneerde geld gaat ook daadwerkelijk naar de Foundation. Er wordt geen cent uitgegeven aan dure salarissen.
 • Hun motto is: “To bring Young Living essential oils to every home in the world”  oftewel ‘Wij verkopen niet, maar wij delen onze ervaringen en de oliën doen de rest’.

Wat doet de ZYTO Compass Scan?
Je zou de ZYTO Compass scanner kunnen zien als een GPS systeem, dat jou de weg wijst. Simpel gezegd vraagt de ZYTO Compass scan aan het lichaam hoe het gaat. Het lichaam geeft vervolgens het antwoord.

Elk levend wezen, sterker nog, alles op aarde, heeft een elektrische frequentie (zie uitleg hieronder). Ook de aarde zelf heeft een frequentie, de Schumann-resonantie ofwel de hartfrequentie van de aarde. Dit is de trilling van een elektromagnetisch veld tussen het aardoppervlak en de onderkant van de ionosfeer, de bovenste luchtlaag.

De ZYTO Compass scan werkt op basis van een Galvanische huidreactie en het detecteert veranderingen in elektriciteit. Zodra een lichaam in onbalans raakt, verandert de elektriciteit in het lichaam. Door middel van het doormeten van 76 bio-markers, via de energiebanen in je lichaam, krijg je inzicht in welke gebieden in jouw lichaam, fysiek of emotioneel of beide, extra ondersteuning nodig heeft om weer in balans te komen.

De ZYTO Compass scan gaat in op de diepere lagen en raakt de kern van de onbalans aan.

De oliën en de supplementen van Young Living zijn aan het programma gekoppeld. Het programma zoekt de juiste producten van Young Living bij de markers die aandacht nodig hebben op basis van de frequenties die het apparaat heeft gemeten. Als men de essentiële oliën volgens een protocol toepast, dan komt het lichaam weer in balans. Eventueel kan daarna de volgende laag aangepakt worden.

Wat is een frequentie?
Een frequentie is een meetbare elektrische energie die constant is tussen twee willekeurige punten. De frequentie wordt gemeten in hertz (Hz). Het wordt steeds bekender dat essentiële oliën een zeer sterke en doeltreffende werking hebben op het lichaam. Een belangrijk onderdeel van deze werking is de frequentie van essentiële oliën. Uit onderzoek blijkt o.a. dat stoffen met een hogere frequentie de ziekten van een lagere frequentie vernietigen.

Klinisch onderzoek laat zien dat essentiële oliën de hoogste frequentie hebben in de natuur en dat essentiële oliën een omgeving scheppen waarin ziekte, bacteriën, virussen, schimmels, enz., niet kunnen leven. De chemie en de frequenties van essentiële oliën ondersteunen ons met de mogelijkheid om de optimale frequentie voor onze gezondheid te handhaven.

Na de scan ontvang je een schriftelijk verslag van de ZYTO Compass Scan uitslag.
Eventueel aanschaf en gebruik van de essentiële oliën is vrijblijvend en niet bij de prijs inbegrepen.

Kosten voor ZYTO Compass Scan zijn € 35,- en duurt ongeveer 1,5 uur.

Disclaimer:
De ZYTO Compass stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebuikt worden. Wij zijn geen artsen en stellen geen diagnose. Wij behandelen niet, schrijven geen medicijnen voor en geven geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, raden wij bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.

Wat levert het gebruik van Essentieële Oliën jou op?

 • Meer rust in het hoofd
 • Meer ontspanning
 • Een betere gezondheid
 • Ondersteuning bij div. lichamelijke klachten
 • Meer vreugde en blijheid in het leven
 • Met hulp van de Zyto Scan & protocol kunnen we laag voor laag jouw belemmering afpellen
 • Je kiest voor een gezonde toekomst met de mensen waar je van houdt!
 • Een waar cadeautje voor jezelf!

Wil je meer informatie?

 • Neem dan contact met mij op
 • Dan maken we een afspraak voor meer informatie
 • Met een kennismakingsset kan je ervaren wat voor moois de oliën ook jou kunnen brengen!

Starterspakket met Diffuser