Skip to main content

Sanali Hypnose ~ Magnetiseren

Meer Rust en Ruimte in je hoofd en lichaam!

Wat gebeurt er in een behandeling Magnetiseren?

Opsporen van blokkades en zuiveren van alle energieniveaus met positieve energie en liefde.

Laat je hersengolven vertragen en kom tot rust en laat jezelf helen!

Bij een behandeling Magnetiseren lig je heerlijk ontspannen, aangekleed, op de massagetafel en laat ik mijn handen over het lichaam zweven. Jij voelt je steeds meer ontspannen en gaat naar een heerlijke diepe staat van ontspanning, waardoor er heling kan plaatsvinden in het fysieke lichaam, in de aura, in de chakra’s, op het Haraniveau en in onze Wezenster.

Tijdens een behandeling Magnetiseren worden de blokkades opgespoord en opgeruimd in je aura, chakra’s en alle andere energiniveaus. Helpt je om je onbewuste patronen los te laten, zodat je weer in contact komt met je levensenergie, je essentie, je kracht en je kwaliteiten.

Ziektes ontstaan bijna altijd door een langdurige strijd tussen je lichaam en geest. In de baarmoeder, tijdens de geboorte en tijdens het opgroeien bouwenblokkades en traumatische ervaringen zich op in je energieveld. Ook weggestopte pijn en verdriet slaan zich op als blokkades in je energieveld, zoals in je aura. Ernstige traumatische ervaringen zorgen er zelfs voor dat de Chakra’s geremd worden in hun groei en ontwikkelingen.

Magnetiseren werkt gelaagd; bij iedere behandeling kom je in een andere enrgielaag, waar blokkades kunen zitten. Elke keer wat dieper, want vaak zijn er eerst meerdere blokkades op te ruimen voor we bij de kern komen.
Hoe fijn zou het zijn als je op dat diepe energie niveau de blokkades kan loslaten, kan laten opvullen door positieve energie en liefde waardoor er weer meer rust ontstaat in jouw lichaam, hoofd en leven.

En dat is dus wat een behandeling Magnetiseren met je doet, het laat blokkades in ons energieveld los. Blokkades die we niet meer nodig hebben. Het geeft meer ruimte, waardoor we meer rust gaan ervaren. Het helpt om meer vanuit je hart te gaan leven.

Een behandeling Magnetiseren kan bij veel lichamelijke en geestelijke klachten werkzaam zijn.

Magnetiseren wordt veelal gebruikt bij de volgende klachten:
– slapeloosheid
– vermoeidheid
– hoofd-, buik- en maagpijn
– depressie
– stress
– eczeem

Binnen 3 behandelingen zal je al verschil gaan voelen, kan het al zoveel moois te weeg brengen in je geest en lichaam.

“Hoe mooi wordt jouw leven dan?”

Wat je kan verwachten

“Ooit was ons probleem een oplossing en die mogen we nu gaan loslaten”
“Magnetiseren is liefdevol positief inzetten van energie om blokkades op te ruimen”.
“In het slechtste geval is het alleen een ontspanningsmoment, in het beste geval ga jij je steeds beter voelen door alle rust en ruimte die ontstaat in jouw ernergieveld”.

TARIEVEN

Kosten Behandeling Magnetiseren 90-min. (incl. voor- en nagesprek)

€ 75,-

Kosten 3 x Magnetiseren 90 minuten per keer

€ 200,-

Alle tarieven zijn incl. BTW

Vergoeding:

Hypnotherapie & Access Bars is een onderdeel van alternatieve geneeswijzen voor ons zorgstelstel maar ondanks dat, vallen mijn diensten niet onder de zorgkostenvergoeding dit komt door de regelgeving die hierbij een rol speelt.

Annulering:

De gemaakte afspraak kan tot 24 uur van tevoren verzet of afgezegd worden. Neem hiervoor telefonisch contact met mij op via 06-33976264 of stuur een email naar: info@sanali.nl
Bij annuleren binnen de 24 uur voor de afspraak, of het niet nakomen van deze afspraak worden er 50% sessiekosten in rekening gebracht.

Hoe wordt het nog beter dan dit?