Skip to main content

Sanali Hypnose

Voel je ontspannen en herboren na een massage!

Naast aandacht voor onze mind, is het net zo belangrijk om ons lichaam ook aandacht te geven.

Een massage is een weldaad voor geest en lichaam.

De massages bij Sanali worden gegeven door Danny en zijn gericht op ontspanning óf gericht op bepaalde lichamelijk klachten die je ervaart.

De warmte die vrijkomt bij een massage, gecombineerd met uitgeoefende druk zorgt voor minder spierspanning. De huid en pezen worden met een massage flexibel en door de zenuwprikkeling zullen de bloedvaten verwijden, waardoor je doorbloeding wordt gestimuleerd. Het lichaam is zo beter in staat om gifstoffen af te voeren. Een betere doorbloeding betekent ook dat er meer aanvoer van zuurstof plaatsvindt. Door de warmte en aanraking komen er in het lichaam gelukshormonen vrij, waardoor je je letterlijk beter gaat voelen.

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

Het is ook mogelijk om een HYPNOSMASSAGE te ondergaan, een echt cadeautje voor jezelf. Waarbij Danny je zal masseren en Sandra door middel van diverse hypnose technieken je in een intense ontspanning brengt waardoor de massage nog dieper door zal werken. Terwijl je in hypnose bent, blijf je bewust van alle fysieke sensaties in en om je heen, je krijgt alles mee en bent je bewust van alles wat er gebeurd.

Hypnose werkt uitstekend bijhet transformeren van een chronisch terugkerend lichamelijke klacht. Wat wil jouw lichaam jou namelijk vertellen met deze klacht? Wat mag er losgelaten, opgeruimd of getransformeerd worden? Vaak zit de emotie hiervan opgeslagen in ons onbewuste en die kunnen we aanspreken tijdens de Hypnose Masage!

Wij bekijken de wereld vanuit een spirituele bril, dus onze massages zullen ook een spirituele insteek hebben. Graag werken wij samen met mooie zielen die geloven in de spirituele wereld, die de verbinding zien tussen lichaam en geest en ervoor open staan om verder te ontwaken.

Wat je kan verwachten

OPSPOREN

  • telefonische/online kennismakingsgesprek om de voorkeuren en klachten te bespreken

OPLOSSEN

  • Ontspannings- of klachtegrichte (hypnose)massage in de praktijk van Sanali onder leiding van Danny
  • In geval van een Hypnosemassage zal Sandra ook aanwezig zijn bij de massage

OMVORMEN

  • met een ontspannen lichaam huiswaarts
  • door de gesprekken zal er mogelijk een andere kijk ontstaan

TARIEVEN:

Ontspannende of klachtgerichte massage ~ 30 minuten

€ 40,-

Ontspannende of klachtgerichte massage ~ 45 minuten

€ 55,-

Ontspannende of klachtgerichte massage ~ 60 minuten

€ 70,-

Hypnosemassage ~ 90 minuten (totale afspraak)

€ 100,-

Alle tarieven zijn incl. BTW