Skip to main content

Dhanyavad

dankjewel voor het leven, dankjewel voor alles wat op ons pad komt

Leef je mooiste leven!

ik weet nu dat dat kan en ik help jou er graag bij als jij dat ook wilt.

Jeetje, wie ben ik? Wat kan ik over mezelf vertellen?

Dat is een vraag waar ik me de laatste jaren heel erg mee bezig heb gehouden!
En dacht ook echt heel lang dat er niks over mij te vertellen was…. Wat was er nou bijzonder aan mij? Ik was toch gewoon zoals iedereen; een moeder die trouw voor het gezin zorgde en naar het werk ging. Werk wat ik met heel veel passie deed. Ik deed mijn ding, ik leefde mijn leven. Gewoon een wel gelukkig en bescheiden leven.

Totdat ik een aantal jaar geleden toch merkte dat ik mezelf vragen begon te stellen en dat mijn interesses veranderden. Ik begon me steeds meer af te vragen wie was ik nou precies en wat is mijn missie in het leven? Er zou toch wel meer voor me in petto liggen?

En ja hoor, ik ben door een gigantische transformatie gegaan. Van een lief grijs muisje tot een bloeiende vrouw die weet wat ze wilt en waar ze voor staat. Die zichzelf niet goed genoeg vond maar die nu voor zichzelf opkomt, haar eigen energie bewaakt en geniet van iedere dag!
Uiteraard is dat niet zonder slag of stoot gegaan, ook ik heb diverse trajecten doorlopen en veel gedaan aan mindfulness. Maar ook yoga, meditatie en gezonder leven gingen tot mijn dagelijks leven behoren. Maar sinds hypnose zijn intrede heeft gedaan in mijn leven, is er zoveel veranderd, in zo’n kort tijd!

Zoveel onbewuste pijnen, patronen en overtuigingen die ik langzaam aan kon opruimen en los kon laten. Wat een bevrijding, wat een heerlijkheid! En dat gun ik jou ook! En ik weet zeker dat wij samen een mooi traject neer gaan zetten waar wij allebei met heel veel liefde en dankbaarheid op terug zullen kijken!

Veel liefs,
Sandra

Sanali, mijn passie vernoemd naar mijn twee lieve, prachtige en grappige dochters!
[sa-ná-li]

Tijdens mijn eigen transformatie maakte ik ook mijn eerste stappen in de spirituele wereld; mijn blik, mijn overtuigingen, mijn verwachtingen kregen een andere betekenis en ik merkte dat ik me steeds meer thuis ging voelen in deze nieuwe wereld.

En wat voor een wereld! Een wereld waar zoveel schoonheid, liefde en compassie verborgen ligt!

Samen met mijn praktijk voor hypnotherapie leef ik als blije en dankbare ondernemer mijn mooiste leven!

“leef je mooiste leven”